Latvijas Universitātes (LU) filiāles visā Latvijā līdz pat 23. augustam turpina uzņemt topošos studentus. Sapņo drosmīgi un kļūsti par sociālā darba profesionāli!

LU filiālēs Bauskā un Cēsīs turpina uzņemt studentus studiju programmā "Sociālais darbs" nepilna laika klātienē.

Pieteikumu iesniegšana pamatstudiju programmās filiālēs klātienē to norādītajā laikā, kā arī elektroniski, aizpildot elektronisko veidlapu un augšupielādējot norādītos dokumentus. 

  • Katra filiāle pati nosaka studiju pieteikumu pieņemšanas grafiku, tādēļ aicinām sekot līdzi pieteikumu iesniegšanas laikiem: uzņemšanas grafiks filiālēs.    
  • Elektroniskā veidlapa, lai pieteiktos studijām - Bauskas filiālē un Cēsu filiālē. Pieteikšanās noritēs līdz 23. augusta plkst. 12.00. 

Pirms pieteikšanās aicinām iepazīties ar uzņemšanas noteikumiem, uzņemšanas kārtību un uzņemšanas prasībām katrā studiju programmā. Uzņemšanas kārtība un prasības studiju programmās mēdz atsķirties, tādēļ aicinām rupīgi ar tām iepazīties pie attiecīgo studiju programmu aprakstiem.  

Vairāk par nepieciešamajiem dokumentiem, reģistrācijas maksas veidiem un svarīgākajām nisansēm informācija pieejama gribustudet.lv. 

Dalīties