Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti (BVEF) šoziem absolvēs 57 jaunie speciālisti, no tiem 49 bakalaura un 8 maģistra studiju programmās. Virtuālais ziemas izlaidums notiks ceturtdien, 10. februārī, plkst. 16.00 tiešsaistē Zoom platformā un fakultātes Facebook kontā: www.facebook.com/lubvef

“Fakultāte  lepojas ar visiem saviem absolventiem, bet šī gada beidzēji ir pelnījuši īpašu atzinību, jo attālinātās studijas prasa augstu pašmotivāciju un mērķtiecību. Esmu pārliecināts, ka virtuālās studijas, diplomdarbu aizstāvēšana  un arī izlaidums vienmēr paliks spilgtā atmiņā, bet iegūtā pieredze dos rūdījumu visai dzīvei,” uzsver LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš

Ziemā absolvētas sešas bakalaura studiju programmas “Biznesa vadība” latviešu un angļu valodā, “E-biznesa vadība”, ”Ekonomika”, “Finanšu menedžments”, “Grāmatvedība, analīze un audits”, “Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija” latviešu un angļu valodā, kā arī četras maģistra studiju programmas “Ekonomika”, “Finanšu ekonomika”, “Grāmatvedība un audits” un profesionālās maģistra studiju programma angļu valodā “Starptautiskais bizness”.

Par veiksmīgu zinātnisko darbu LU rektora atzinības raksti tiks pasniegti septiņiem fakultātes beidzējiem.

Diplomus varēs saņemt individuāli piesakoties Studiju informācijas centrā, sākot no 21. februāra darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00. 

Absolventi diploma elektronisko norakstu un pielikumu var saņemt “Mans LUIS” sadaļā “Aktualitātes”. Šajā sadaļā būs pieejami visi absolventam lejuplādēšanai pieejamie dokumenti, tai skaitā diploma pielikums, diploma elektroniskais noraksts.

Izlaidums notiks latviešu valodā. Saite uz izlaiduma tiešraidi Zoom platformā: https://lu-lv.zoom.us/j/95877361857

Dalīties