5. un 6. novembrī norisināsies Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta veselības kopienas ("EIT Health") "i-Days" hakatona Latvijas posms, kura mērķis ir meklēt risinājumus veselības aprūpes izaicinājumiem, kas ir šobrīd īpaši aktuāli visos pasaules reģionos. Hakatonu rīko "EIT Health" Latvijas centrs, kas atrodas Rīgas Stradiņa universitātē (RSU). Tajā par uzvaru un galveno balvu - 1000 eiro un ceļazīmi uz Eiropas fināla sacensībām - cīnīsies studentu un jauno profesionāļu komandas.

Šī būs lieliska iespēja radīt ko jaunu, uzlabot savas prasmes, iegūt zināšanas, strādājot  daudzpusīgā komandā ar pieredzējušu mentoru palīdzību, un varbūt pat likt pamatus savam uzņēmumam. Visu studiju jomu studenti un nesenie absolventi aicināti piedalīties. Lai biznesa ideju veiksmīgi realizētu, nepieciešamas zināšanas no dažādām sfērām.

Pasākuma mērķis ir meklēt risinājumus dažādiem veselības aprūpes izaicinājumiem un veicināt inovācijas veselības nozarē. Tev būs iespēja noklausīties nozares profesionāļu lekcijas, iedvesmoties no inovāciju veiksmes stāstiem un ideju hakatonā radīt inovatīvus risinājumu veselības aprūpes problēmsituācijām, kā arī sacensties komandās par galveno balvu – 1000 eiro un ceļazīmi uz Eiropas fināla sacensībām2. vieta balvā saņems 800 eiro, bet 3. vieta – 700 eiro. Papildus tam būs arī veicināšanas balva. Reģistrēties dalībai var gan komandās, gan individuāli.

Hakatona uzdevums: Rast inovatīvas idejas, lai risinātu dažādus veselības aprūpes izaicinājumus.

Norises datums un laiks: 5. un 6. novembrī 

Norises vieta: Tiešsaistē

Pieteikuma anketa: https://alumni.eithealth.eu/events/65116*

Pieteikšanās atvērta līdz 2021. gada 3. novembrim.

Pasākums un prezentācijas noritēs angļu valodā.

*Ja vēlies startēt konkrētas komandas sastāvā, lūgums pieteikuma anketā sadaļā UZVĀRDS iekavās norādīt komandas nosaukumu. Piemērs - UZVĀRDS: Bērziņš (Rezidenti Nr.1). Ja nevēlies startēt konkrētas komandas sastāvā, tad šajā pieteikuma anketas sadaļā nepieciešams norādīt tikai  uzvārdu. Piemērs – UZVĀRDS: Bērziņš. Tava komanda tiks izveidota 5. novembrī, pasākuma laikā.

Vairāk informācijas: eithealth@rsu.lv, +371 67062650, https://www.rsu.lv/en/idays

PIESAKIES!

Dalīties