Konkursa kārtībā noskaidroti 36 spējīgākie Latvijas Universitātes (LU) vai citu vietējo augstskolu bakalaura studiju 1. kursa studenti, kuri 2020./2021. akad. gadā iegūs atbalstu – LU fonda administrētu stipendiju. LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte novēl stipendiātiem sasniegt vēl augstākas virsotnes ar stipendijas sniegto atbalstu.

Stipendija “Ceļamaize”, mecenāts “Arčers”

Nauris Osis (LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes bakalaura studiju programma “E-bizness un loģistikas vadības sistēmas” )

Minnas Matildes Vilhelmīnes Petkevičs piemiņas stipendija, mecenāte M.M.V. Petkevičs (1860-1943)

Annija Bērza (LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes bakalaura studiju programmas "Grāmatvedība, analīze un audits")

Kerena Ansone (LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes bakalaura studiju programmas "Industriālā inženierija")

Aleksejs Popovs (LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes bakalaura studiju programmas "Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija")

Amanda Dana Stugle (LU Biznesa vadības un ekonomikas fakultātēs bakalaura studiju programmāas "Industriālās inženierijas vadība")

Engures novada pašvaldības stipendija

Kristaps Eniņš (Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes bakalaura studiju programmas "Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija")

Jelgavas novada pašvaldības stipendija

Anete Tukule (Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes bakalaura studiju programmas "Industriālās inženierijas vadība")

Ar lepnumu par izcilību! LU fonds pateicas mecenātiem par atbalstu un ieguldījumu Latvijas nākotnē un jauniešu izaugsmē, kā arī sveic stipendiju ieguvējiem un vēl panākumus turpmākajās gaitās! Paldies stipendiju komisijām par pašaizliedzīgo darbu, izvērtējot pieteikumus!

Par Latvijas Universitātes fondu

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.

Dalīties