Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāti (BVEF) šovasar absolvēs un diplomus saņems 356 jaunie speciālisti. Lai sveiktu šī gada absolventus, 17.jūnijā plkst. 16.00 Zoom platformā notiks pirmais LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes virtuālais izlaidums, ko tiešraidē varēs vērot arī fakultātes Facebook kontā.

Fakultātes dekāns prof. Gundars Bērziņš: “Fakultāte lepojas ar visiem saviem absolventiem, bet šī gada beidzēji ir pelnījuši īpašu atzinību, jo attālinātās studijas prasa augstu pašmotivāciju un mērķtiecību. Esmu pārliecināts, ka virtuālās studijas, diplomdarbu aizstāvēšana  un arī izlaidums vienmēr paliks spilgtā atmiņā, bet iegūtā pieredze dos rūdījumu visai dzīvei.”

Virtuālajā izlaiduma absolventus sveiks LU prorektore prof. Ina Druviete, LU BVEF dekāns prof. Gundars Bērziņš, kā arī LU BVEF absolventes - Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Zanda Kalniņa-Lukaševica un Valsts prezidenta ārštata padomnieci zinātnes un izglītības politikas jautājumos un Latvijas Jauno zinātnieku apvienības (LJZA) valdes priekšsēdētāja Ieva Siliņa. Izlaidumu vadīs LU BVEF 2.kursa students Vairis Stramkalis.

Diplomu ar izcilību šogad saņems 19 absolventi, bet par veiksmīgu zinātnisko darbu LU rektora atzinības raksti tiks pasniegti 74 fakultātes beidzējiem. Bakalaura studiju programmas šogad absolvēs 212 studenti, bet maģistra studiju programmas 144 studentu.

Izlaidums notiks latviešu un angļu valodā. Saite uz izlaiduma tiešraidi Zoom platformā: https://bit.ly/BVEF2020

Savukārt diplomu izsniegšana notiks 29. un 30.jūnijā LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes telpās pēc iepriekš sagatavota grafikaJa pēc diploma nav iespējams ierasties šajā dienā, diplomus varēs saņemt arī augustā. Pieteikšanās diplomu saņemšanai augustā: https://doodle.com/poll/mgxbb9qei5vr99vy

Absolventi diploma elektronisko norakstu un pielikumu var saņemt “Mans LUIS” sadaļā “Aktualitātes”. Šajā sadaļā būs pieejami visi absolventam lejuplādēšanai pieejamie dokumenti, tai skaitā diploma pielikums, diploma elektroniskais noraksts.

Dalīties