Aicinām visus Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes darbiniekus un studentus pievienoties Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidentes un ģimenes ārstes Ilzes Aizsilnieces informatīvajam semināram par drošu rīcību COVID-19 izplatības ierobežošanā, lai pasargātu sevi un līdzcilvēkus. Informatīvais seminārs Microsoft Teams notiks 23.martā no plkst. 16.00 līdz 17.00.

Informatīvajā seminārā Ilze Aizsilniece pastāstīs par aktuālo epidemioloģisko situāciju Latvijā un pasaulē, kā arī drošības pasākumiem, kas šobrīd ir jāievēro, lai pasargātu sevi un sabiedrību. Tiks sniegta praktiska informācija, kā pareizi rīkoties, ja ir aizdomas, ka esat saslimis pats vai jūsu tuvinieks. Semināra klausītājiem būs iespēja uzdot arī jautājumus un saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Informatīvajam seminārām Microsoft Temas varēs pieslēgties izmantojot kodu: dbz18ut

Lai pievienotos semināram dodieties uz Microsoft Teams platformu. Sadaļā "Teams" lapas augšējā labajā stūrī ir poga "+Join or create team". Uzspiežot uz šīs pogas atvērsies logs, kurā būs jāievada šis kods: dbz18ut

Lūgums laicīgi pieslēgties informatīvajam semināram Microsoft Teams grupā “BVEF”. Ja rodas problēmas ar pievienošanos grupai, lūgums sazināties ar Latvijas Universitātes Informāciju un tehnoloģiju departamentu rakstot uz e-pastu: serviss@lu.lv.

Dalīties