Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (BVEF) aicina topošos studentus apmeklēt Atvērto durvju dienu, kas notiks šā gada 25. martā plkst. 13.00, Aspazijas bulvārī 5, Rīgā. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja satikt fakultātes dekānu prof. Gundaru Bērziņu, kā arī studiju programmu direktorus un studentus. Skolēniem būs iespēja doties ekskursijā pa LU BVEF ēku, iepazīstot vidi, kurā viņi varētu uzsākt studijas jau septembrī, kā arī apmeklēt LU studentu Biznesa inkubatoru.

“Darba devēji ir atzinuši, ka mūsu fakultāte nodrošina Latvijā labāko biznesa izglītību. Mūsu absolventi strādā un veiksmīgi veido karjeru apgūtajās specialitātēs, ir pieprasīti dažādu nozaru eksperti, vadītāji un uzņēmēji. Studentiem piedāvājam mūsdienīgas un multikulturālas studijas, jo 15% no fakultātes studentiem ir ārvalstnieki,” uzsver G. Bērziņš.    

Atvērto durvju dienas apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par studijām un uzņemšanas prasībām, ārpusstudiju aktivitātēm un studentu dzīvi. Tāpat varēs uzdot sev interesējošos jautājumus vadības, ekonomikas, inženieru, finanšu un grāmatvedības studiju programmu direktoriem. Savukārt fakultātes studenti dalīsies savā pieredzē un atklās, kāpēc studēt BVEF ir labākā izvēle, kas nākotnē nodrošinās plašas karjeras iespējas.

LU BVEF piedāvā septiņas profesionālās un akadēmiskās bakalaura studiju programmas, kas būs piemērotas vispārizglītojošo skolu absolventiem un studentiem, kuri vēlas mainīt studiju virzienu, kā arī uzņēmējiem, kuri savai biznesa pieredzei vēlas pievienot nopietnas zināšanas. Savukārt astoņas akadēmiskās un profesionālās maģistra studiju programmas būs labākā izvēle vidējā un augstākā līmeņa vadītājiem, starptautisko institūciju, valsts un pašvaldību darbiniekiem, kā arī pieredzējušiem uzņēmējiem, kas vēlas vairot biznesa panākumus.

Dalīties