Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte (BVEF) ziemas uzņemšanā studētgribētajiem piedāvās trīs pieprasītas bakalaura un maģistra studiju programmas, kā arī jaunu profesionālā bakalaura studiju programmu – “Industriālās inženierijas vadība”. Studijām var pieteikties no 2. līdz 23.janvārim Aspazijas bulv. 5, Rīga.

BVEF gaida studentus sekojošās akadēmiskajās bakalaura programmās - “Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija” (angļu valodā) un “Vadības zinības” (angļu valodā). Tāpat studētgribētājiem ir iespēja pieteikties studijām Baltijā unikālā profesionālajā bakalaura studiju programmā “Industriālās inženierijas vadība” angļu valodā. Savukārt maģistratūrā ir iespēja studēt profesionālajā studiju programmā “Starptautiskais bizness” (latviešu valodā).Visās studiju programmās studijas ir par maksu un ir pieejamas no 15 līdz 50 studiju vietām.

Bakalaura programmas būs piemērotas vispārizglītojošo skolu absolventiem un studentiem, kas vēlas mainīt studiju virzienu, kā arī uzņēmējiem, kas savai biznesa pieredzei vēlas pievienot akadēmiskas zināšanas. Savukārt maģistra studiju programma būs labākā izvēle vidējā un augstākā līmeņa vadītājiem, starptautisko institūciju, valsts un pašvaldību darbiniekiem, kā arī pieredzējušiem uzņēmējiem, kas vēlas vairot biznesa panākumus.

LU BVEF Ziemas uzņemšana septiņās studiju programmās noritēs no 2018. gada 2. līdz 23. janvārim. Interesenti dokumentus var iesniegt pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 16.00 līdz 18.30 Aspazijas bulvārī 5, Studiju centrā (312. telpa). Iestājpārbaudījums MSP “Starptautiskais bizness” notiks – 24. janvārī. Atbildīgās metodiķes – Laila Lisenko un Ginta Rūzniece.

Par BVEF

BVEF ir viena no lielākajām LU fakultātēm un tajā 2018./2019. gadā studē vairāk nekā 2000 studentu, bet 1. kursā – 678. Fakultāte piedāvā reālajā uzņēmējdarbībā sakņotu augstāko izglītību, jo jau pašā studiju sākumā studentiem ir iespēja ne tikai apgūt lekciju kursus, bet arī sākt attīstīt un realizēt savu biznesa ideju Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubatorā. Te katram ir pieejamas bezmaksas konsultācijas, kā arī mentoru, nozaru profesionāļu un pieredzējušu uzņēmēju atbalsts. Tāpat fakultātē notiek regulāra nozares speciālistu iesaiste mācību procesā - vieslekcijas, vizītes uzņēmumos, studentu prakses, tiek īstenotas dažādas sadarbības formas ar uzņēmumiem.

Dalīties