Pirmajā rindā no kreisās puses: Jūlija Stare (LU Studiju departamenta direktore), Ansis Grantiņš (LU Administrācijas vadītājs), Baiba Šavriņa (projekta koordinatore, LU profesore), Inta Krastiņa (LU Administrācijas atbalsta grupa, Kvalitātes vadības departamenta direktore), Otrajā rindā no kreisās puses: Iveta Daugule (LU Administrācijas atbalsta grupa), Oksana Tsukan (Simona Kuznetsa Valsts Ekonomikas universitāte, Ukraina), Marzhan Token (Starptautisko Attiecību un Pasaules Valodu universitāte, Kazahstāna), Maksym Kolishnyk (projekta vadītājs, Simona Kuznetsa Valsts Ekonomikas universitāte, Ukraina), Dominique Thewissen (Ljēžas universitāte, Beļģija), Lucian Mandache (Kraiovas universitāte, Rumānija).

Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē (LU BVEF) no 10. līdz 14.jūlijam notika starptautisks seminārs, kas veltīts kvalitātes vadības sistēmas ieviešanai universitātēs. Seminārs pulcēja dalībniekus no Beļģijas, Rumānijas, Ukrainas, Moldovas un Kazahstānas universitātēm.

Eiropas Savienības dalībvalstu pieredze ir būtiska, lai izveidotu kvalitātes vadības sistēmu, noteiktu standartus un vērtēšanas kritērijus kā studiju programmām, tā arī augstskolām bijušajās PSRS republikās, kur šis process notiek vēlāk vai ir pat sākuma stadijā.  LU administrācijas un BVEF pārstāvji ar semināra dalībniekiem dalījās savā pieredzē, viesi tika iepazīstināti ar studiju vidi LU vēsturiskajās ēkās un Torņkalna kompleksā.

Rīgā notikušais seminārs bija noslēdzošais vairāku semināru virknē. Projektu OptiQua finansē Frankofonijas universitāšu lietu aģentūra (AUF), kurā LU ir asociētais dalībnieks.

Dalīties