Trešdien, 20. jūnijā, pulksten 11.00 – 12.00 www.nordea.lv/nordealive

Nordea banka savā jaunākajā ekonomikas apskatā norāda, ka šī gada sākums Latvijas ekonomikai ir izvērties būtiski labāks nekā sākotnēji gaidīts. Eksportējošā sektorā turpinājās attīstība, arī vietējā tirgū pieprasījums turpināja palielināties, it īpaši, strauji pieaugot investīciju apjomam. Sezonāli izlīdzinātais iekšzemes kopprodukta rādītājs šobrīd jau ir par nepilniem 12% augstāks nekā krīzes zemākajā punktā 2009. gada 3. ceturksnī, un ekonomikas apjoms ir pārsniedzis 2005. gada beigās sasniegto līmeni. Vienlaikus aprīlī vairāki ekonomikas apjomu rādītāji uzrādīja kritumu, tādējādi liekot bažīties par gada sākumā vērojamās straujās attīstības noturību. Neskatoties uz to, Nordea ir vēlreiz paaugstinājusi Latvijas ekonomikas izaugsmes prognozi 2012. gadam, vienlaikus gan to pazeminot 2013. gadam. Ar šiem un citiem jautājumiem par ekonomikas attīstības tendencēm un prognozēm žurnālistus un citus interesentus iepazīstinās Nordea Vecākais ekonomists Andris Strazds. Par dalību Nordea video preses konferencē:
  • Lai piedalītos Nordea video preses konferencē, jāatver <link http: www.nordea.lv nordealive>www.nordea.lv/nordealive
  • Lai uzdotu jautājumu, jāizmanto savs Twitter, Facebook vai Draugiem lietotājvārds un parole.
  • Ja ir nepieciešama intervija ar Andri Strazdu vai vēlme apmeklēt preses konferenci klātienē, šādu iespēju nodrošināsim. Lūdzu, apstiprināt savu dalību <link>juhans.rass@nordea.com. Video tiks pārraidīts no Nordea mājas, K. Valdemāra ielā 62, Rīgā.
Papildu informācijai: Juhans Rass, Sabiedrisko attiecību speciālists, Nordea Latvija, tālrunis: 67 005 434, mob.: 26 343 800, juhans.rass@nordea.com; twitter/nordea_latvija; flickr/nordealatvija

Dalīties