Ekonomikas un vadības fakultātes studentiem ir iespēja apgūt kursu franšīžu vadībā, kas notiks Viļņā no 17. līdz 20.novembrim.

Kursa metodoloģiju ir izstrādājuši Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes eksperti un Viļņā to novadīs praktiķi, kas jau ilgstoši konsultē franšīžu devējus un ņēmējus. 
32 stundu ilgajā apmācībā piedalīsies arī studenti no kaimiņvalstīm – Lietuvas un Baltkrievijas. 
Ekspertu izstrādātā studiju kursa mērķis ir frančaizinga biznesa vadības praktisko un teorētisko kompetenču izveide studentiem. Kurss dos iespēju iepazīties ar frančaizinga konceptu, apgūt franšīzes izveidošanas, attīstīšanas un vadīšanas metodes. Kurss paredzēts trīs valstu studentu apmācībai, veidojot starptautiskas studentu darba grupas franšīzes darbības principu atklāšanai.
Ceļa izdevumi, izmitināšana un ēdināšana mācību laikā tiek nodrošināta. Reģistrēšanās Papildus informācija par kursu www.franchisehub.eu/download/1c8d069fe36220522019cb9c0cedc6454f2ee0003c072a2a9a Informācija par projektu www.lu.lv/par/projekti/es/2014-2020/interreg/fancaizings/ Pieteikšanās līdz 21.oktobrim.   Projektā iesaistītās organizācijas - Latvijas Universitāte, Ekonomikas un vadības fakultāte, Lietuvas Darba Devēju Konfederācija un Baltkrievijas Republikāniskā uzņēmējdarbības konfederācija. Publikāciju finansē  Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas  pārrobežu sadarbības programmas projekts „Frančaizinga sadarbības tīkla radīšana Latvijas – Lietuvas – Baltkrievijas pārrobežu reģionā”. Projekta finansējums no Eiropas Savienības 387 585 eiro. Par šīs publikācijas saturu ir atbildīga Latvijas Universitāte un tā nekādā veidā nevar tikt izmantota, lai atspoguļotu Eiropas Savienības uzskatus. 

Dalīties