Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte saviem studentiem līdz 21.decembrim piedāvā iespēju pieteikties ISEP (The International Student Exchange Program) apmaiņas studijām kādā no programmā iesaistītajām ASV augstākās izglītības iestādēm 2016./2017.akadēmiskā gada rudens vai pavasara semestrī.

Apmaiņas programmas ietvaros studējošie ne tikai iegūst iespēju semestri pavadīt ASV, bet arī saņem stipendiju, kura sedz mācību maksu ārvalstu augstskolā, kā arī dzīvošanas izmaksas, vienlaikus nodrošinot ēdināšanu, savukārt ceļa un sadzīves izdevumi jāsedz no personīgajiem līdzekļiem. 
Pieteikties ISEP apmaiņas programmai var LU EVF pilna un nepilna laika bakalaura un maģistra programmu studējošie ar labām sekmēm un atbilstošām angļu valodas zināšanām, kas apmaiņas studiju laikā nokārtojuši vismaz pirmā kursa programmu un studē vismaz 2.kursā. Studenti pēdējā semestrī apmaiņas studijās doties nevar. 
Pieteikšanās un dokumentu pieņemšana ISEP apmaiņas programmai notiks līdz 21.decembrim.
Lai pieteiktos ISEP apmaiņas programmai pretendentiem jāaizpilda fakultātes mājas lapā pieejamā pieteikuma anketa un jāpievieno CV angļu valodā (brīvā formā), TOEFL (bakalauriem) vai GMAT (maģistriem) testa rezultātu kopija, kā arī motivācijas vēstule (pēc izvēlēs latviešu vai angļu valodā). Visus dokumentus jāiesniedz LU EVF 532. telpā
Sīkāka informācija par apmaiņas programmu: www.isep.org un pieejamajām ASV universitātēm 
Vairāk informācijas zvanot 67034789, rakstot evfinfo@lu.lv vai klātienē LU EVF 532. telpā, Aspazijas bulvārī 5.

Dalīties