Aicinām ikvienu interesentu un jo īpaši esošos un topošos uzņēmējus piedalīties starptautiskā franšīzēm veltītā izstādē un konferencē „Franchise Hub Expo 2014”, ko organizē Latvijas Universitāte sadarbībā ar Lietuvas Darba devēju konfederāciju un Baltkrievijas Uzņēmēju konfederāciju.

Kas ir franšīze?
Tā ir iespēja iegādāties gatavu zīmolu, pārbaudītu uzņēmējdarbības modeli un iespēja izvairīties no daudzām kļūdām, kas rodas uzsākot jaunu biznesu.

Satieciet pazīstamu zīmolu franšīzes devējus!
Izstādē – kontaktu biržā ikviens varēs satikt pasaules un Baltijas valstu zīmolu pārstāvjus, kas piedāvā Jums iegādāties franšīzi, kā, piemēram, Dairy Queen, Stake’n’Shake, Capital Real Estate, Charlie Pizza, Audimas. Pilns franšīzes devēju saraksts šeit.

Uzziniet par franšīzēm!
Varbūt šobrīd vēl gribat nogaidīt, bet ieinteresēja doma par franšīzes iegādāšanos nākotnē? Laba ziņa Jums - „Franchise Hub Expo” ir arī konference, kurā varēsiet uzklausīt pasaules līmeņa franšīzes ekspertu stāstīto par franšīzes iespējām Latvijā un pasaulē. Programma šeit.   2014. gada 11. novembrī (9:00 – 15:00), Viesnīca Maritim Park Hotel, (Rīga, Slokas iela 1) Dalība pasākumā – bezmaksas. Darba valoda: angļu Reģistrācija līdz 10. novembrim. Papildu informācija un reģistrācija šeit.

Dalīties