Maģistrantūras un doktorantūras studenti aicināti pieteikties doktorantūras skolā!

Doktorantūras skolas mērķis ir Latvijas Universitātes pētniecības kvalitātes uzlabošana, radot iespējas veikt starpdisciplinārus pētījumus, iesaistot jaunos zinātniekus un veicinot sadarbību starp dažādajām LU struktūrvienībām, kā arī vietējām un ārzemju universitātēm, institūcijām un tautsaimniecības nozaru ekspertiem. Lai nodrošinātu pētījumu praktisko nozīmību un atbilstību pašreizējām tirgus prasībām, tiks organizētas regulāras tematiskās diskusijas, piesaistot attiecīgās tautsaimniecības nozares pārstāvjus, biznesa konsultantus un sociālos partnerus.
Lai iestātos Doktorantūras skolā pretendentam ir jāaizpilda un jāiesniedz šādi dokumenti:
1)      Pieteikums [noteikta forma]
2)      CV [noteikta forma]
3)      Pētījuma tēma un tēmas izvērsts apraksts – pētījuma mērķis,uzdevumi, sagaidāmie rezultāti, inovācijas potenciāls (ne vairāk kā 800 vārdu) [brīvā formā]
4)      Eseja „Sagaidāmais ieguvums no dalības Doktorantūras skolā” (ne vairāk kā 400 vārdu) [brīvā formā]
Pieteikums tiks izskatīts Doktorantūras skolas vadības padomē un lēmums par uzņemšanu tiks paziņots viena mēneša laikā no pieteikuma saņemšanas brīža.
Pēc skolas vadības padomes sēdes informācija par uzņemšanu un skolas aktivitātēm dalībniekiem tiks nosūtīta elektroniski.
Papildus informāciju par doktorantūras skolu var iegūt pie skolas direktores profesores Ērikas Šumilo  (e-pasts: erika.sumilo@lu.lv) vai pie skolas sekretāres Annijas Apsītes (e-pasts: annija.apsite@lu.lv).
Sīkāka informācija un noteiktās formas veidlapas pieejamas doktorantūras skolas mājas lapā:   www.lu.lv/studentiem/studijas/limeni/doktorantura/skolas/konkuretspeja/

Dalīties