LU EVF un LU studentu Biznesa inkubatora komanda

3. un 4. jūnijā atpūtas kompleksā „Ratnieki” tika aizvadītas ilggadējās LU darbinieku Sporta spēles, kurās šogad 15 komandu konkurencē uzvaru izcīnīja LU Ekonomikas un vadības fakultātes un LU studentu Biznesa inkubatora apvienotā komanda.

Šogad sacensības pulcēja lielu dalībnieku skaitu, kā arī līdzjutējus. Pavisam pieteikušās bija 15 komandas. Visas dienas garumā komandas sacentās 10 dažādās disciplīnās – strītbolā, pludmales volejbolā, futbolā, florbola metienos, šautriņu mešanā, jautrība stafetē, kroketā, galda spēlē „Scrabble”, kā arī loka šaušanā, kas tika nosaukta par disciplīnu „Indiānis Džons” un visa noslēgumā neizpalika arī kapteiņu cīņas.
Šī gada uzvarētāju komanda Ekonomikas un vadības fakultāte uzvaras izcīnīja 3 disciplīnās – florbola metienos, kroketā un kapteiņu cīņās. Tomēr arī citos sporta veidos tika uzrādīti ļoti labi rezultāti un līdz 1.vietai pietrūka pavisam maz, piemēram, futbolā 3. vieta, strītbolā 4. vieta, jautrības stafetē 2. vieta, kura tika dalīta ar vairākām citām komandām.
Latvijas Universitātes Ekonomikas un Vadības fakultāti un LU studentu Biznesa inkubatoru šogad darbinieku sporta spēlēs pārstāvēja Džineta Dimante, Sandra Jēkabsone, Aija van der Steina, Mārtiņš Danusēvičs, Astra Zaļkalne, Zanda Nilendere, Jana Vinķele, Ivanda Jakovele, Ginta Rūzniece, Aiva Šmite, Kristīne Liepiņa, Gundars Bērziņš, Ivars Sedlenieks, Uldis Jēkabsons, Jans van der Steins, Nataļja Kornišova, Ieva Zemīte, Jānis Zaltāns.
Sporta spēlēs 2. vietu šogad ieņēma komanda ar nosaukumu "Bibliorūķu divīzija", savukārt godalgoto trijnieku noslēdza Latvijas Universitātes Sociālo Zinātņu fakultāte, kas no 2. vietas atpalika vien par nieka diviem punktiem.  Sporta spēļu FOTOGALERIJA PIEEJAMA ŠEIT.

Dalīties