Nordea banka aicina piedalīties „Economic Outlook” video konferencē. Nordea Latvijas ekonomikas apskats: 2014.gadā - dziļākos, bet mierīgākos ūdeņos. Piektdien, 13.decembrī pulksten 11.00 - 12.00.

Jaunākajā ekonomikas apskatā Nordea bankas galvenais ekonomists Andris Strazds atbildēs uz jautājumiem:

  • Kādas ir šī brīža tendences eiro zonas ekonomikā un attīstības prognozes nākamajam gadam?
  • Kāds bijis aizvadītais gads Latvijas ekonomikā un ko varam gaidīt nākamgad?
  • Kā ekonomiku varētu ietekmēt norises politikā?
  • Vai sabiedrības atbalsts pārejai uz eiro nākamgad pieaugs?

„Šogad pirmoreiz pēc ilgāka laika Latvijas ekonomika izrādījusies salīdzinoši viegli prognozējama – faktiskais rezultāts īpaši neatšķiras no vairuma analītiķu gada sākumā izteiktajām prognozēm. Atbilstoši gaidītajam, gada nogalē vietējā tirgus izaugsmes tempi ir nedaudz kritušies un ceturtajā ceturksnī arī pieaugums ekonomikā kopumā varētu būt nedaudz mazāks par 4%. Gadā kopumā ekonomikas izaugsme varētu būt ap 4% apmērā. Nākamgad Latvijas ekonomiku, protams, turpinās ietekmēt ārējie faktori, it īpaši norises eiro zonā un Ziemeļvalstu tirgos, taču pietiekami būtiska būs arī izmaiņu nodokļu politikā ietekme. Vairāk par prognozēto ekonomikas izaugsmi nākamgad un to ietekmējošiem faktoriem uzzināsiet Nordea Latvijas ekonomikas apskatā un tā video prezentācijā piektdien, 13.decembrī,” ieskatu aktuālajās tēmās sniedz Nordea bankas Latvijā galvenais ekonomists Andris Strazds. Par dalību Nordea video preses konferencē:

  • Aicinām skatīties Nordea video preses konferenci  <link http: www.nordea.lv nordealive>www.nordea.lv/nordealive
  • Savus jautājumus vietnē aicinām reģistrēt jau tagad!
  • Atsevišķai intervijai ar Nordea bankas galveno ekonomistu var pieteikties, rakstot <link>inese.knipse@nordea.com
Papildu informācijai: Inese Knipše [ex.Salmiņa], Sabiedrisko attiecību speciāliste, Nordea Latvija, tālr.: 67005434, mob.: 29294277, inese.knipse@nordea.com  

Dalīties