Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē komisijas sēdē 15. septembrī, izvērtējot sešus labākos stipendijas pretendentus ( 4 bakalaura un 2 maģistra programmu studentus), tika piešķirta „Izcilības stipendija” trīs jauniešiem.

Uz stipendiju varēja pretendēt ikviens LU Ekonomikas un vadības fakultātes bakalaura un maģistra studiju programmas 2014. pavasara semestra 1. kursa students. Šīs stipendijas mērķis ir finansiāli atbalstīt fakultātes studiju programmu izcilākos 1. kursa studentus, kā arī veicināt studentu tiekšanos uz izcilību sekmēs un studijās.
Stipendijas komisija nolēma, ka Izcilības stipendiju piešķirs – Sindijai Veilandei un Jānim Skrīverim, kas ir bakalaura studiju programmas studenti, un Jurim Baldunčikam - maģistratūras studentam.
Pētera Avena Fonds finansētās stipendijas apmērs  bakalaura studiju programmas studentiem EUR 3 000 (izmaksājama 10 mēnešus vienādās daļās) un maģistra studiju programmas studentam EUR 2000 (izmaksājama 10 mēnešus vienādās daļās).
Stipendijas komisijas sastāvā: Jekaterina Levina, Pētera Avena labdarības fonda "Paaudze" projektu vadītāja, profesore Inta Brūna, LU EVF dekāne, Laila Kundziņa-Zvejniece, LU Fonda izpilddirektore.

Dalīties