Š.g. 16., 20. un 21. jūnijā norisināsies ikgadējā Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes vasaras izlaidumu sesija - LU EVF absolvē 550 studenti. Kā katru gadu, arī šovasar LU EVF Studentu pašpārvalde sadarbībā ar LU EVF vadību organizē fakultātes absolventu izlaiduma balli, tāpēc visi jaunie absolventi, fakultātes personāls un aicinātie viesi tiks laipni gaidīti "EVF IZLAIDUMA BALLĒ 2016", kas 21. jūnijā no plkst. 20.30 norisināsies fakultātes pagalmā, Aspazijas bulvārī 5!

LU EVF pagalma vidū tiks uzslieta lielā svinību telts un skatuve; par svinīgu, jautru un pacilātu vakara atmosfēru rūpēsies VALTERS FRĪDENBERGS, muzicēs grupa „THE PICTURE”, darbosies arī FOTO STŪRIS!
Nepalaidiet garām iespēju fakultātē nosvinēt izlaidumu un jauki pavadīt laiku ar saviem studiju biedriem, draugiem, kā arī vēlreiz satikties ar fakultātes pasniedzējiem, darbiniekiem!
Šī gada absolventi ielūgumus uz izlaiduma balli saņems izlaiduma dienā kopā ar diplomu vai arī fakultātes dekanātos pie saviem studiju programmu metodiķiem (nedēļu pirms balles, laika posmā no 14. līdz 21. jūnijam). Viens ielūgums derīgs 2 personām! Iespēja sekot līdzi jaunumiem un atzīmēt savu dalību FACEBOOK PASĀKUMĀ.
LU izlaidumu dienu un laiku saraksts pieejams ŠEIT
Pilns LU EVF 2015./2016. akadēmiskā gada pavasara semestra gala pārbaudījumu un studiju programmu izlaidumu saraksts pieejams ŠEIT

Dalīties