No 18.oktobra līdz 9.decembrim norisināsies trešā jaunuzņēmumu nometne studentiem un jaunajiem uzņēmējiem, kas norisināsies Latvijā un Lielbritānijā (Kembridžā). Nometnē aicināti piedalīties studenti un jaunie uzņēmēji ar savām biznesa idejām, kuri ir motivēti uzsākt uzņēmējdarbību. Veiksmīgāko ideju autori apmeklēs nometnes otro kārtu Kembridžā, Lielbritānijā, 2018. gada sākumā.

Nometnes laikā dalībnieki strādā komandās pie savu biznesa ideju izstrādes, uzlabo zināšanas par visdažādākajiem uzņēmējdarbības aspektiem, gūst jaunu pieredzi tiekoties ar uzņēmējiem un mentoriem. Kembridžā nedēļas nodarbību programmu organizē ilggadējais partneris un jauno cilvēku uzņēmējdarbības iedrošināšanas čempions profesors Alans Barels (http://www.alanbarrell.com/).

Uzzināt vairāk par nometni un pieteikties tai iespējams www.connectlatvia.lv līdz 16. oktobrim.

Nometni organizē biedrība “CONNECT Latvija” sadarbībā ar Latvijas augstskolām. Biedrības mērķi ir sekmēt uzņēmējdarbību un inovācijas Latvijā, kā arī iedrošināt izgudrojumu valorizāciju. Ar projektu "Jaunuzņēmumu nometne Rīga-Kembridža” biedrība ir spējusi iedrošināt jaunos Latvijas talantus mesties uzņēmējdarbībā, kļūt pārliecinātākiem par savām spējām un mērķtiecīgi augt.

 

Dalīties