Inese Allika, Latvijas Bankas galvenā ekonomiste

LU doktorantūras skola "Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākās sadarbības dimensijās" sadarbībā ar Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) maģistra studiju programmu "Eiropas studijas" aicina apmeklēt Latvijas Bankas galvenā ekonomistes Ineses Allikas otro vieslekciju ciklā "ES rīki ekonomikas politikas un krīzes pārvaldību" (EU Toolbox for Economic Policy and Crisis Management). Vieslekcija notiks 6.aprīlī plkst. 18.15, 409.auditorijā, Aspazijas bulvārī 5.

Vieslekcijā tiks apskatīti aktuālākie jautājumi saistībā ar Eirozonas pārvaldību: kādas ir šī brīža aktuālākās problēmas un izaicinājumi; kādi instrumenti ir ES rīcībā, lai paveiktu iecerēto; ko izdodas un neizdodas atrisināt ES līmenī; kas jāuzlabo un jāmaina Eirozonas pārvaldībā; kādas ir nākotnes perspektīvas. Vieslekcija notiks angļu valodā un tās noslēgumā vieslekcijas dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus un iesaistīties diskusijā. Vairāk informācijas par vieslektori - www.macroeconomics.lv/economists/inese-allika Vieslekciju ciklu organizē LU doktorantūras skola "Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākās sadarbības dimensijās, (EIBSRS)" par jautājumiem, kas skar Eiropas Savienības un tās reģionu sarežģīto un savstarpēji saistīto tiesiskās, kultūras un sociāli ekonomiskās integrācijas procesu novērtēšanu, attīstību.
Papildu informācijai par vieslekciju un LU doktorantūras skolu "Baltijas jūras reģiona valstu integrācija ES nozīmīgākās sadarbības dimensijās" LU BVEF maģistra studiju programmu "Eiropas studijas" un to organizētajām aktivitātēm aicinām sazināties ar LU DS EIBSRS koordinatoru Dr.Romānu Putān - romans.putans@lu.lv, t.29942854.

Dalīties