16.aprīlī Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē (LU BVEF) viesojās Rietum Norvēģijas Universitātes (Western Norway University of Applied Sciences) pārstāvji no biznesa vadības (Business Administration) nodaļas, kuri specializējas finanšu, grāmatvedības, biznesa vadības un citās jomās. Latvijas-Norvēģijas studiju, pētniecības un mobilitātes sadarbība ilgtermiņa periodā plānots attīstīt studiju un pētniecības partnerību. Studentu un pēc doktorantu apmaiņu, kā arī kopēju bakalauru, maģistru un doktora darbu vadīšanu. Tāpat arī docētāju profesionālo un starp kultūru prasmju pilnveidošanu.

Rietum Norvēģijas Universitāte ir “Nordic-Baltic Network in Corporate and International Finance” (NBNCI)  tīkla sadarbības partneris. NBNCI tīkls tika izveidots 2014 .g. Nordplus Augstākās izglītības programmas ietvaros, atbalstot augstskolu studentu un pasniedzēju apmaiņas braucienus, projektus un sadarbību augstākās izglītības jomā Ziemeļu un Baltijas reģionā. Tīklā sadarbības partneri ir no Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Norvēģijas, Dānijas un Islandes.

Informācija par NBNCI tīklu ir pieejama: https://www.bvef.lu.lv/en/par-mums/sadarbiba/sadarbiba-arvalstis/nordic-baltic-network-in-corporate-and-international-finance/

Dalīties