SIA “VMC Kompetenču centrs” sadarbībā ar nodibinājumu „Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds” izsludina stipendiju piešķiršanas kārtību SIA “VMC Kompetenču centrs” praktisko iemaņu veicināšanas stipendijai ar mērķi veicināt jauno speciālistu profesionālo izaugsmi un karjeras attīstību.

Kam: jebkuras augstākās izglītības iestādes studenti, kas 2014./2015. studiju gadā turpina studijas sākot no bakalaura līmeņa 3. kursa, kā arī maģistra līmeņa studenti, vēlams studējoši mārketinga jomā.
Skaits: 1 ikmēneša stipendija
Apjoms: EUR 150 vērtībā maijā, jūnijā un septembrī, EUR 300 jūlijā un augustā
Laika posms: 5 mēneši
Pieteikšanās termiņš: līdz 2015. gada 24. aprīlim plkst. 12:00
Sadarbībā ar: SIA "VMC Kompetenču centrs" Konkursa kārtībā tiks piešķirta 1 ikmēneša stipendija kā stimuls praktisko iemaņu iegūšanai stipendiju finansētāja uzņēmumā,  laika posmam no 2015. gada maija līdz 2015. gada septembrim, kopā 5  mēnešus. Stipendijas apjoms:
  • EUR 150 vērtībā maijā, jūnijā un septembrī (4 mēnešus) – praktisko iemaņu apgūšana apvienojot ar studijām (apmēram 4 stundas dienā);
  • EUR 300 vērtībā jūlijā un augustā (2 mēnešus) – praktisko iemaņu apgūšana (apmēram 8 stundas dienā).
Prakses laikā paredzēta dalība uzņēmuma imidža veidošanā, reklāmas pasākumos, klientu piesaistes stratēģijas izstrāde un virzība, kā arī citi prakses vadītāja uzticētie uzdevumi. Lai pieteiktos konkursam, pretendentiem līdz 2015. gada 24. aprīļa plkst. 12.00 jāaizpilda elektroniskā pieteikšanās anketa, papildus augšupielādējot studiju sekmju izrakstu par iepriekšējo mācību semestri ar aprēķinātu vidējo svērto atzīmi un dzīves aprakstu CV (Curriculum Vitae).  Konkursa nolikums: fonds.rtu.lv/lat/content/sia-vmc-kompetencu-centrs-praktisko-iemanu-veicinasanas-stipendija Elektroniskā pieteikšanās anketa: piesakiesstipendijai.fonds.rtu.lv/Pieteikties-stipendijai/125/sia-vmc-kompetencu-centrs-prakses-stipendija-saskana-ar-kartibu-nr-24-2015-rtuaf-254

Dalīties