Dārgie studenti, vēlos jūs jo īpaši aicināt izmantot iespēju studēt un veikt praksi vienlaicīgi nākamā akadēmiskā gada ietvaros. Programmā Campus Europae mums ir īpašs projekts – Europe Home, kur varat studēt kādā no šīm universitātēm: Universidade de Aveiro (Portugāle), Universidad de Alcala (Spānija), Lodz University of Technology (Polija), Aristotle University of Thessaloniki (Grieķija).

Šīs universitātes īpaši jums ir sarūpējušas arī prakses vietas sadarbības uzņēmumos netālu no studiju vietas. Jūs varēsiet pāris stundas nedēļā veikt arī praksi un tādā veidā studijās gūtās zināšanas uzreiz pielietot praksē. Studentiem izdevumu segšanai tiek piedāvātas Erasmus + stipendijas. Kopējais studiju un prakses ilgums – 1 akadēmiskais gads.
Kā uz šo programmu pieteikties? Līdz 1.martam piesakies uz Campus Europae programmu un izvēlies kādu no augstāk minētajām universitātēm. Mūsu ārējo sakaru daļas koordinatore automātiski piedāvās jums dalību Europe Home projektā un pieteiks jūs partneruniversitātei kā Europe Home dalībnieku.
Pieteikšanās:
www.evf.lu.lv/stud-arvalstis/erasmus/pieteikuma-anketa-studijam-arzemes-20152016-akademiska-gada-rudens-semestrim/
Papildus informācija:
Europe Home projekta koordinatore Kristīne Zaksa, kristine.zaksa@lu.lv, 29442656
Madara Ambrēna, e-pasts: madara.ambrena@lu.lv, 532. telpa
Klāvs Zutis, e-pasts: klavs.zutis@lu.lv, 532. telpa
tālrunis: 67034789

Dalīties