Pieteikšanās ERASMUS+ apmaiņas programmai pagarināta līdz 22. martam.

Studentiem, kuri nepaspēja pieteikties ERASMUS+ apmaiņai, ir iespēja vēl pieteikties un pavadīt līdz pat 12 mēnešiem ārzemēs. 
Apmaiņas studijas un prakse ir lieliska iespēja studentiem pavadīt laiku kādā no partneraugstskolām Eiropas valstīs un citur pasaulē, iegūt neaizmirstamu pieredzi, paplašināt redzes loku, iegūt jaunus draugus no dažādām pasaules valstīm, kā arī uzlabot valodu prasmes.
ERASMUS+ sniedz iespēju studēt kādā no Eiropas universitātēm vai arī iziet praksi kādā no Eiropas uzņēmumiem. Pašlaik LU EVF ir vairāk nekā 130 sadarbības līgumu ar universitātēm Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Itālijā, Spānijā, Francijā un citās valstīs. 
CAMPUS EUROPAE apmaiņas programma sniedz iespēju studentiem vienu akadēmisko gadu studēt kādā no Eiropas partneruniversitātēm. Pirmais studiju semestris notiek angļu valodā, paralēli apgūstot attiecīgās valsts valodu, bet jau otrajā semestrī studijas notiek valsts valodā.
Pieteikšanās ERASMUS+ praksei ir līdz 22.martam  532.kabinetā, pieteikšanās studijām ERASMUS+ un CAMPUS EUROPAE programmu ietvaros līdz 22.martam aizpildot pieteikšanās anketu vietnē: www.evf.lu.lv/stud-arvalstis/erasmus/pieteikuma-anketa-studijam-arzemes-20152016-akademiska-gada-rudens-semestrim/
Papildu informācija:
Madara Ambrēna, e-pasts: madara.ambrena@lu.lv, 532. telpa
Klāvs Zutis, e-pasts: klavs.zutis@lu.lv, 532. telpa
tālrunis: 67034789

Dalīties