Iegūsti vērtīgas zināšanas jau pirms iestāšanās universitātē un apmeklē bezmaksas 6 nodarbību ciklu! Nodarbības sāksies 2015. gada 21. februārī un ilgs līdz 11. aprīlim. Nodarbības notiks sestdienās plkst. 11:00 – 15:00.

Jauno uzņēmēju universitātē praktiski varēsi iepazīties ar uzņēmējdarbības pamatsoļiem no biznesa idejas ģenerēšanas līdz pat produkta vai pakalpojuma ieviešanai tirgū. 
Nodarbības noderēs ikkatram, pat, ja vēl neesi izlēmis par savu tālāko profesionālo karjeru. Universitātē tu iemācīsies sadarboties komandā, radīt jaunas idejas, prezentēt tās citiem un vēl daudzus citus ikdienas dzīvē nepieciešamus knifiņus.
Apmeklējot JUU, tu vari arī iegūt vērtīgas priekšrocības, uzsākot studijas LU EVF – atlaidi studiju maksai līdz pat 30% pirmajam studiju gadam.
Reģistrēties Jauno Uzņēmēju Universitātei 2015 vari mūsu mājas lapā www.evf.lu.lv/skoleniem/juu/ Ko par JUU 2013 un JUU 2014 stāsta tās apmeklētāji?
Uzskatu, ka piedaloties Jauno Uzņēmēju Universitātē 2014 esmu ieguvusi noderīgu informāciju, ko pielietot gan ikdienā, sarunās, pieredzes apmaiņā, gan arī mācību procesā. Šīs zināšanas man atviegloja arī ekonomikas priekšmeta apgūšanu vidusskolā, jo stundās apgūstamās tēmas jau bijām apskatījuši JUU. Manuprāt, tā bija visnotaļ vērtīga pieredze, kas paplašināja manu redzesloku, kā arī bija sajūta, ka sestdienas tiek pavadītas lietderīgi, apgūstot ko jaunu.
Paula Baltace, JUU 2014
Pieteicos tāpēc, ka domāju, ka iegūšu gan jaunas zināšanas, paziņas, pozitīvas emocijas. JUU noslēgumā izrādījās, ka tiešām tā arī bijis un noteikti esmu ko vērtīgu gan spējis dot, gan saņemt. Lieliski, pozitīvi cilvēki gan dalībnieki, gan pasniedzēji! Labprāt pateiktu paldies vēlreiz ikvienam, kas organizējis šo pasākumu! Domāju stāties tieši LU EVF, un otrā vieta un 20% atlaide pirmajam mācību gadam lieti noderēs. 
Māris Krastiņš, STUDIO 8 Valdes priekšsēdētājs, JUU 2013 
Vairāk informācijas par nodarbībām vai reģistrēšanos pa e-pastu – naomi.farbere@evf.lv, vai tālr. – 26180278, kā arī facebook lapā – www.facebook.com/juuevf

Dalīties