LU EVF fakultātē, 26. februārī, no plkst. 10:00 līdz 12:00, 500. auditorijā norisinājās Ekonomikas sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) publiskā lekcija par Latvijas Ekonomikas pārskata ziņojumu.

Saistībā ar Latvijas plānoto pievienošanos Ekonomikas sadarbības un attīstības organizācijai (OECD), minētā organizācija ir sagatavojusi Ekonomikas pārskatu par Latviju, kurā atspoguļots Latvijas ekonomiskās situācijas un galveno reformu īstenošanas procesa vērtējums, kā arī sniegtas rekomendācijas ekonomikas politikas un strukturālo reformu īstenošanai. Economic Survey of Latvia 2015 www.oecd.org/eco/surveys/economic-survey-latvia.htm Publiskajā lekcijā OECD ekspertu Ekonomikas pārskata par Latviju prezentācijā un sekojošajā diskusijā tika aicināti visi augstākās izglītības iestāžu, institūtu, struktūrvienību pārstāvji (akadēmiskais personāls un studenti). Lekcija un diskusija notika angļu valodā.
Prezentācijas materiāli:  "Policy priorities for a robust and inclusive growth in Latvia 2015. OECD Economic Survey of Latvia."

Dalīties