Nekas vēl nav nokavēts, jau septembrī iespējams uzsākt studijas Latvijas Universitātes (LU) Ekonomikas un sociālo zinātņu fakultātes (ESZF) bakalaura un maģistra programmu brīvajās studiju vietās. Fakultātē kopumā vēl pieejamas 23 budžeta budžeta vietas, kā arī maksas vietas pilna un nepilna laika studijās.

LU ESZF studiju programmās tu iegūsi ne tikai teorētiskas zināšanas, bet arī praktiskas prasmes, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi darbotos gan biznesā, gan sabiedriskajā sfērā. Pievienojies ESZF, lai attīstītu līdera spējas un kļūtu par ietekmīgu sabiedrības locekli!

Pieteikties bakalaura līmeņa studijām varēs no 7. līdz 30. augustam elektroniski vai ierodoties fakultātē klātienē norādītajos laikos.

Bakalaura līmenī fakultāte piedāvā programmas: Biznesa vadība (latviešu valodā un angļu valodā), E-biznesa vadībaEkonomikaFinanšu menedžmentsGrāmatvedība, analīze un auditsIndustriālā inženierija un vadībaInformācijas pārvaldība, kā arī Komunikācijas zinātneKultūras un sociālā antropoloģija (angļu valodā), Politikas zinātneSociālais darbs (Rīgā un filiālēs), Socioloģija un Starptautiskā ekonomika un komercdiplomātija (latviešu valodā un angļu valodā).

Savukārt no 7. līdz 28. augustam norisināsies pieteikšanās maģistra līmeņa studijām programmās: Bibliotēkzinātne un informācijaDiplomātija, Eiropas studijas un ekonomiskā diplomātija (1 gads vai 2 gadi, angļu valodā), Ekonomika, Finanšu ekonomika (1 gads vai 2 gadi), Grāmatvedība un audits (1 gads vai 2 gadi), Komunikācijas zinātneKultūras un sociālā antropoloģija (angļu valodā), Politikas zinātne, Projektu vadīšana (latviešu valodā un angļu valodā), kā arī Sabiedrības vadībaSociālais darbsSocioloģijaStarptautiskais bizness (angļu valodā) un Vadības zinības.

Valsts budžeta finansētas studiju vietas vēl pieejamas bakalaura līmeņa programmās: Informācijas pārvaldība, Socioloģija un Sociālais darbs, kā arī maģistra līmeņa programmās: Bibliotēkzinātne un informācija, Politikas zinātne un Socioloģija.

Uzņemšanas grafiks bakalaura līmeņa studijām 
Uzņemšanas grafiks maģistra līmeņa studijām 
Uzņemšanas grafiks LU Bauskas un Cēsu filiālē
(Sociālā darba programma bakalaura līmenī)

Elektronisks pieteikums bakalaura studijām (pieejams no 7. augusta plkst. 9.00) 
Elektronisks pieteikums maģistra studijām (pieejams no 7. augusta plkst. 9.00)

Papildu informāciju vari saņemt:

  • rakstot: eszf@lu.lv;
  • zvanot: 67034946 - par ekonomikas un uzņēmējdarbības studiju programmām
    vai 67140022 - par informācijas pārvaldības, socioloģijas, sociālā darba, politikas un komunikācijas zinātnes studiju programmām.

Sapņo drosmīgi un sāc savu ceļu uz veiksmīgu karjeru un sabiedrības labklājību kopā ar Latvijas Universitāti!

Share