Šī gada 13. aprīlī no plkst. 15.00 līdz 17.00 Aspazijas bulvārī 5 notiks Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) Atvērto durvju diena, kuras ietvaros ikvienam interesentam būs iespēja klātienē satikt fakultātes vadību un studiju programmu direktorus. Pasākums notiks E. Vasermaņa piemiņas auditorijā (225. auditorija).

Pasākuma programmā LU BVEF dekāna prof. Gundara Bērziņa iedvesmas runa par TOP 10 svarīgākajām prasmēm veiksmīgas karjeras veidošanai ikvienā nozarē, piemēram, kritiskā domāšana, emocionālā inteliģence, radošums un prasme strādāt komandā.

Komunikācijas centra vadītājas Evija Ansonskas prezentācija par LU BVEF kā vietu, kur ir iespējams iegūt labāko biznesa izglītību Latvijā, kas ļaus veiksmīgi konkurēt gan vietējā, gan starptautiskā darba tirgū. Savukārt LU BVEF Studiju prodekāne prof. Margarita Dunska sniegts praktisku un noderīgu informāciju par uzņemšanas nosacījumiem un laika grafiku, kas jāzina ikvienam, kas vēlas veiksmīgi iestāties LU.

Iespēja satikt LU BVEF bakalaura un maģistra studiju programmu direktorus un noklausīties viņu “lifta runu” (2 min par katru studiju programmu) -  atrodi savu īsto bakalaura vai maģistra studiju programmu! Tāpat būs iespēja uzdot visus interesējošos jautājumus un saņemt atbildes.

Pasākuma noslēguma ekskursija uz LU studentu Biznesa inkubatoru un pa LU BVEF telpām Studentu pašpārvaldes pārstāvju pavadībā, konkursi un dāvanas atjautīgākajiem studētgribētājiem!

Share