Lai maksimāli samazinātu risku Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (LU BVEF) personālam, studējošajiem un apmeklētājiem inficēties ar Covid-19, līdz 15. novembrim ir pārtraukts studiju process klātienē. LU BVEF administratīvais darbs un studiju process turpinās attālināti, izmantojot visus pieejamos elektroniskos saziņas līdzekļus un tehnoloģiskos risinājumus. LU BVEF Studiju informācijas centrs strādās klātienē otrdienās un ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz 16.00.

Klātienē Studiju informācijas centru varēs apmeklēt tikai ar Covid-19 sadarbīgspējīgu vakcinācijas un pārslimošanas sertifikātu. Pārējā laikā fakultātes telpas studentiem nebūs pieejamas. Studiju informācijas centra kontakti: https://www.bvef.lu.lv/lv/studijas/studentiem/studiju-informacijas-centrs/

LU BVEF mācībspēki nodrošinās studiju kursu apgūšanu, patstāvīgi izvēloties un studentiem darot zināmu labāko un efektīvāko lekciju, laboratorijas darbu un semināru apguves metodi un tam nepieciešamos materiālus. Pēc iespējas tiks izmantotas tiešsaistes saziņas metodes e-studiju vidē, piemēram, videokonferences, videomateriāli, saites uz dažādiem e-resursiem. Arī pārbaudes darbi tiks nodrošināti attālināti.

Visa aktuālā informāciju par nodarbību norisi un plānotajiem pārbaudes darbiem studentiem būs pieejama e-studiju vidē. Studentiem lūgums regulāri sekot līdzi informācijai e-studiju (https://estudijas.lu.lv/) vidē un savā LUISa kontā (https://luis.lu.lv).

Mācībspēku klātienes konsultācijas ir atceltas, bet studenti ir aicināti sazināties ar pasniedzējiem elektroniski, izmantojot e-pastu, Skype, telefonu un citus elektroniskās saziņas veidus. Konsultāciju laiki vienuviet pieejami šeit: https://www.bvef.lu.lv/lv/studijas/studentiem/pasniedzeju-konsultacijas/

LU bibliotēka ir slēgtas līdz 15.novembrim: https://www.biblioteka.lu.lv/lv/par-mums/zinas/zina/t/68380/

Share