Sākot ar 29. augustu tiek atvērta pieteikšanās inovatīvo biznesa ideju konkursam “Ideju kauss 2017”. Reģistrēties iespējams līdz 14. septembrim, konkursa mājaslapā aizpildot īsu pieteikuma formu.

“Ideju kauss 2017” ir vairāk nekā tikai konkurss: dalībniekiem ir iespēja iziet profesionālas apmācības pieredzējušu uzņēmēju vadībā, gūt vērtīgus kontaktus sava biznesa tālākai attīstībai un noslēgumā sacensties par iespaidīgām naudas balvām, lai iegūtu pirmo kapitālu idejas realizācijai. Pasākumu jau devīto reizi organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA). Uzņēmējs var būt ikviens, sākot no skolēniem, kuri ir vismaz 17 gadu vecumā, līdz sirmam vecumam. Galvenais vērtēšanas kritērijs būs jūsu degsme un gatavība uzņemties jaunu izaicinājumu savā dzīvē - uzsākt uzņēmējdarbību ar vēl nebijušu biznesa ideju Latvijas vai pasaules mērogā. LIAA aicina pieteikties ideju autoriem ar komandu, jo labs komandas darbs ir jebkura veiksmes stāsta pamatā. Tomēr, ja komanda vēl ir tapšanas stadijā, iespējams arī iesniegt individuālus pieteikumus. Lai pieteiktos konkursam, elektroniski jāaizpilda īsa pieteikuma forma. Konkursa noteikumus, informāciju par konkursa un apmācību norisi un reģistrācijas formu iespējams atrast konkursa mājaslapā www.idejukauss.lv. Pieteikumus iespējams iesniegt elektroniski līdz 14. septembra pusnaktij.
Iesniegtos pieteikumus vērtēs profesionāla un kompetenta žūrija, kuras sastāvā ir dažādu nozaru eksperti un uzņēmēji, kuri izceļas ar radītiem inovatīviem produktiem un pakalpojumiem gan Latvijas, gan pasaules mērogā. Labāko ideju autori nokļūs otrajā kārtā un uzsāks savu ceļu pretim biznesa idejas izaugsmei. Paši spožākie dalībnieki iegūs iespēju saņemt starta kapitālu savas idejas īstenošanai. Balvas 7000 eiro 1. vietai, 5000 eiro 2. vietai un 3000 eiro 3. vietai nodrošina LIAA. LAID IDEJU PASAULĒ! Piesakies www.idejukauss.lv! Konkurss "Ideju kauss 2017" tiek rīkots LIAA projekta "Inovāciju motivācijas programma" ietvaros un to līdzfinansē Eiropas Reģionālais attīstības fonds. Konkurss tiek rīkots sadarbībā ar SIA “Media Profile” un akadēmiskajiem partneriem Rīgas Ekonomikas augstskola (SSE Riga), Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte. 

Share