Latvijas Universitātes (LU) 79. Starptautiskās zinātniskās konferences ietvaros Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē (BVEF) 16. februārī plkst. 12.30, Zoom platformā norisināsies plenārsēde "BIZNESS. VADĪBA. EKONOMIKA", bet no 21.janvāra līdz 26.martam tiek organizētas 10 sekcijas, kas būs veltītas ekonomikas un biznesa aktualitātēm Latvijā un pasaulē.

Plenārsēdē uzstāsies prof. Inna Šteinbuka ar referātu "Towards the Post-pandemic Recovery: Opportunities and Risks of Latvian Economic Development" un Latvijas Bankas ekonomists Oļegs Krasnopjorovs ar referātu "Latvian Labour Market in the Shadow of Covid-19 Crisis". Plenārsēde notiks angļu valodā.

Ikgadējā LU zinātniskā konference tiek rīkota ar mērķi nodrošināt pētījumu rezultātu, ideju un domu apmaiņu zinātnieku, docētāju, studentu un viesu starpā. Latvijas Universitātes zinātniskā konference notiek kopš 1945. gada.

Ikviens interesents aicināts piedalīties un iesaistīties Latvijas Universitātes 79. Starptautiskajā zinātniskajā konferencē!

Saite uz plenārsēdi: https://us02web.zoom.us/j/88966773179

Informācija par konferenci: https://www.konference79.lu.lv/

Share