2019.gada 26.aprīlī, notiks astotā starptautiskā praktiski zinātniskā konference par aktualitātēm projektu vadīšanā Baltijas valstīs "Projektu vadīšanas nozares attīstība - prakse un perspektīvas". Konferences plenārsēde noritēs 26.aprīlī no pulksten 10.00-12.00, Latvijas Universitātes mazajā aulā.

Konferencē ik gadu ar referātiem uzstājās eksperti, profesionāļi, studenti un zinātnieki par dažādām projektu vadīšanas tēmām.

Konferences mērķis ir apspriest zinātnisko pētījumu rezultātus par projektu vadības jautājumiem, nodibināt jaunus kontaktus un sadarbības tīklus starp profesionāļiem, kas iesaistīti projektu vadībā, kā arī uzlabot jaudu projektu vadītāju vidū.

Konference tiks organizēta 3. paralēlās sesijās :

  • Praktiskā projektu vadīšana un projektu vadīšana IKT sektorā
  • Projektu vadīšanas sociālie aspekti un jaunās perspektīvas projektu vadīšanā
  • Projekta risku vadīšana un kvantitatīvās metodes projektu vadīšanā.

Dalība plenārsēdē un konferences sesijās, bez papildus konferences materiālu saņemšanas un dalības kafijas pauzēs un noslēguma pieņemšanā ir BEZ MAKSAS.

Konferenci organizē Latvijas Universitātes Biznesa, Vadības un Ekonomikas fakultātes Projektu vadīšanas zinātniskais institūts sadarbībā ar Projektu vadītāju profesionālo apvienību.

Papildu informācija

Detalizēta konferences programma

Kontaktpersona: Silvija Bruņa, silvija@balticpm.eu

Share