Vēlies pieredzi jomā un kontaktus savā nozarē jau studiju laikā? Piesakies programmai “Izgaismo nākotni”! Latvijas Universitātes (LU) Karjeras centrs sadarbībā ar LU Absolventu klubu veido jauniešu karjeras attīstības programmu LU vecāko kursu studentiem.

Programmā kā padomdevēji ir augstas klases profesionāļi, tai skaitā Latvijā labi zināmu uzņēmumu pārstāvji, piemēram, Jānis Oga – apgāda “Mansards” dibinātājs un galvenais redaktors, Evija Ozola – žurnāla “Una” redaktore, Inga Šeninga – SEB bankas Klientu centra vadītāja.
Programma paredz regulāras studenta un padomdevēja tikšanās, kuru laikā padomdevējs palīdzēs studentam saprast savus profesionālos mērķus un virzīties uz tiem, kā arī iepazīstinās ar darba ikdienu specialitātē, ciemojoties padomdevēja darba vietā. Būs arī iespēja saņemt atbalstu studiju procesā, t.sk., kursa darbu, diplomdarbu u.c. izstrādē. Norises laiks:  2018. gada septembris - 2019. gada maijs Aicināti pieteikties: LU Sociālo zinātņu fakultātes (SZF), Humanitāro zinātņu fakultātes (HZF) un Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (BVEF) 2.-4. kursu studenti un BVEF vai Juridiskās fakultātes (JF) maģistratūras studenti.
Vairāk informācijas un pieteikšanās: 05.09.-18.09.2018. programmas oficiālajā mājaslapā www.izgaismo.lv. Seko līdzi aktivitātēm Facebook lapā.
Programmas norisi atbalsta SEB banka.   
Informāciju sagatavoja:
Līga Valinka
Latvijas Universitātes Karjeras centrs
e-pasts: liga.valinka@lu.lv 

Share