2016. gada 15. aprīlī notiks piektā starptautiskā praktiski zinātniskā konference par aktualitātēm projektu vadīšanā Baltijas valstīs "Projektu vadīšanas nozares attīstība - prakse un perspektīvas". Konferences mērķis ir apspriest zinātnisko pētījumu rezultātus par projektu vadības jautājumiem, nodibināt jaunus kontaktus un sadarbības tīklus starp profesionāļiem, kas iesaistīti projektu vadībā, kā arī veicināt projektu vadītāju profesionalitāti. Šogad konferencē ar referātiem uzstāsies eksperti un profesori no Nīderlandes, Zviedrijas, Islandes, Lielbritānijas, Austrālijas, Polijas, Palestīnas, Malaizijas, Vācijas, Austrijas, Spānijas, Itālijas, Krievijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Konferences plenārsēde notiks 15. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 12.00, Latvijas Universitātes Lielajā aulā, to atklās Latvijas Universitātes rektors, prof. Indriķis Muižnieks un Projektu vadītāju profesionālās apvienības valdes priekšsēdētāja, prof. Žaneta Ilmete. Prezentācijas:
  • Prof. Gilbert Silvius (The Netherlands) Social Project Management?
  • Emeritus Prof. Rolf Lundin (Sweden) Projects as Rituals
  • Andri Dan Traustason, Prof. Hilmar Þór Hilmarsson (Iceland) Iceland – UK Interconnector: Is Proper Political Risk Mitigation Possible?
Konferenci organizē Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte sadarbībā ar Projektu vadītāju profesionālo apvienību un Baltijas kontrolinga institūtu. Informācija par konferenci: www.balticpmconference.eu vai www.evf.lu.lv/pmconf2016 
Konferences programma
LU studentiem dalība plenārsēdē un konferences sesijās, bez konferences materiālu saņemšanas un dalības noslēguma pieņemšanā ir BEZ MAKSAS.
Papildu informācija:
Silvija Bruņa (e-pasts: silvija.bruna@lu.lv)
Emīls Pūlmanis (e-pasts: emils.pulmanis@lu.lv) 

Share