Nokāvēji pieteikšanās termiņu un joprojām vēlies doties apmaiņā vai praksē?  

Tikai vēl līdz 15.oktobrim EVF bakalauriem, maģistriem un arī doktorantiem ir iespēja pieteikties LLP/ERASMUS apmaiņas studijām! Tieši Tev kā Latvijas Universtiātes Ekonomikas un vadības fakultātes studentam tiek piedāvāta lieliska iespēja pavadīt semestri kādā no 120 parternaugstskolām visā Eiropā un saņemt stipendiju līdz par 950 EUR mēnesī. Nekādu papīru: pieteikšanās notiek online režīmā. Izvēlies augstskolu un varbūt tieši Tu studijas pavasara semestrī uzsāksi ārzemēs!

Vairāk informācijas par iesniedzamajiem dokumentiem: www.evf.lu.lv/stud-arvalstis/erasmus/

Arī pieteikšanās ERASMUS praksēm tiek pagarināta līdz 15.novembrim. ERASMUS prakse ļauj EVF profesionālo studiju bakalauriem un maģistriem vai doktorantiem 3 – 6 mēnešus iziet praksi kādā ārvalstu uzņēmumā vai iestādē, par to saņemot stipendiju līdz par 950 EUR mēnesī.

Vairāk informācijas par praksēm un iesniedzamajiem dokumentiem: www.evf.lu.lv/stud-arvalstis/llperasmusprakses/ 2011./2012.akadēmiskajā gadā apmaiņas studijās devās 109 Ekonomikas un vadības fakultātes studenti – 99 studenti LLP/ERASMUS apmaiņas programmas ietvaros, 6 studenti piedalījās ERASMUS Mundus apmaiņas programmā, 2 studentes studēja vienu semestri Rostokas Universitātē divpusējā sadarbības līguma ietvaros, bet 2 studentes mācījās ASV ISEP programmas ietvaros – Kreigtonas Universitātē, Nebraskā, un  Dienvidu Džordžijas universitātē. 10 Ekonomikas un vadības studenti izmantoja iespēju doties ERASMUS praksē ārvalstu uzņēmumā.

 

Share