LU EVF saviem studējošajiem piedāvā iespēju pieteikties uz neaizpildītajām ERASMUS+ prakses stipendijām 2015./2016.akadēmiskā gada pavasara semestrī un līdz 1.decembrim pagarināta pieteikšanās praksei ERASMUS+ programmas ietvaros.

ERASMUS+ prakses ietvaros bakalaura, maģistra un doktora līmeņa programmu studentiem tiek piedāvāta iespēja iziet 2 līdz 6 mēnešus ilgu praksi ārvalstu uzņēmumā vai organizācijā, vienlaikus pretendējot uz ERASMUS+ stipendiju (ar stipendiju normām iespējams iepazīties šeit). Prakse ārvalstīs ir iespēja studējošajam aizstāt studiju plānā paredzēto praksi, stažējoties starptautiskā vidē, bet doktora līmeņa studentiem tā ir iespēja strādāt pie doktora disertācijas un veikt starptautiskus pētījumus zinātniski atzītos institūtos. Arī akadēmisko studiju programmu studentiem iespējams doties praksē, iepriekš to saskaņojot ar studiju programmas direktoru. 
Lai pieteiktos praksei ārvalstīs, studējošajam nepieciešams atrast uzņēmumu vai organizāciju, kas piedāvā prakses vietas savā uzņēmumā, un iesniegt LU EVF Ārējo sakaru daļā aizpildītu pieteikuma anketu. Praksi būs iespējams uzsākt jau sākot ar janvāri, taču iespējama arī došanās praksē vasaras periodā.
Vairāk informācijas www.evf.lu.lv/stud-arvalstis/llperasmusprakses/ Tev ir jautājumi? Uz tiem atbildēsim 532.telpā vai sūtot e-pastu: madara.ambrena@lu.lv

Share