Vēlies kopā ar draugiem aktīvi iesākt vasaru un lieliski pavadīt laiku? Tad EVF Sporta spēles būs īstā vieta, kur atpūsties un arī pacīnīties par balvām! ŠOGAD TĀS NOTIKS “KEMPINGS NEMO” NO 31. MAIJA – 1. JŪNIJAM.

Tā būs lieliska iespēja ne tikai izkustināt muskuļus un pārbaudīt spēkus, bet arī iekustināt prātu pirms sesijas!

Mēs vēlamies uzlabot un veicināt attiecības starp LU fakultātēm un citām Latvijas universitātēm, popularizēt sporta spēles kā aktīvas un veselīgas atpūtas iespēju ārpus fakultātes, ceļot patriotismu un sacensību garu, kā arī sniegt dalībniekiem iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku, sportojot un piedaloties sacensībās.

Sporta spēļu dalībniekiem būs iespēja pierādīt sevi tādos komandas sporta veidos, kā futbols, volejbols, basketbols, tautas bumba, frisbijs, airsofts, u.c. Protams, dalībniekiem būs iespēja piedalīties arī dažādās individuālajās sacensībās.

 
SĪKĀK PAR SPORTA SPĒLĒM, TO NOTEIKUMIEM, KOMANDAS SASTĀVU UN DALĪBAS MAKSU VAR IEPAZĪTIES SPORTA SPĒĻU NOLIKUMĀ, kas ir pieejams zemāk.

Organizatori nodrošina katrai komandai 1 četrvietīgo mājiņu, par kuru būs nepieciešams pie reģistrācijas iemaksāt drošības naudu.
Komandai būs arī iespēja par saviem līdzekļiem noīrēt papildus mājiņas. Gadījumā, ja komanda nevēlas papildus mājiņas, tiks nodrošinātas telšu vietas.

Rezervācijas un sīkāka informācija atrodama:  www.nemo.lv/kempinga_majinas.html
Neskaidrību gadījumā zvanīt Tomam mob.tel. 26544201
Pieteikums un nolikums pieejams www.evf.lv

Share