Svētku sajūtu, patiesu prieku un dejās pavadītu neaizmirstamu nakti aicina izbaudīt Latvijas Universitātes (LU) Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes, Juridiskās fakultātes un Sociālo zinātņu fakultātes Studējošo pašpārvaldes. Tiekamies jau šo sestdien, 16.decembrī plkst. 21.00 Lielajā aulā, Raiņa bulvārī 19. Ballē uzstāsies grupas “The Picture” un “Daudzi citi”.

Pagājuši tie laiki, kad sniegs Ziemassvētkos bija garantēts, kad Ziemassvētku sajūta pati nemanāmi piezagās katram no mums. Jāķer ziemeļbriedis aiz ragiem un šī sajūta jārada mums pašiem! Studējošo pašpārvaldes parūpēsies par to, lai šī nakts ir neaizmirstama un dod Tev Ziemassvētku noskaņojumu līdz pat Jaunajam gadam. Tie, kuri domā, ka šis nav gada brīnišķīgākais laiks diemžēl nav taisnība. Kad apkārt virmo liegs sniedziņš, izkārtas gaismu virtenes, visiem skan pazīstamie Ziemassvētku meldiņi, tiekamies LU Lielajā aulā, lai kopīgi radītu tik patīkamo Ziemassvētku noskaņu! Pacilājumu sirdī, mirdzumu acīs… Tu zini, par ko mēs runājam, vai ne?

Par nerimstošām dejām un skaistākajiem balles mirkļiem uz deju grīdas parūpēsies grupas “The Picture” un “Daudzi citi”. Dzirdēsi visiem labi zināmu dziesmu kaverversijas, oriģināldarbus un vēl daudz kas cits Tevi sagaida Lielākajā LU Ziemassvētku ballē ‘’Mirdzošā nakts’’. Lai mirdzētu nakts, mirdzēsim arī mēs paši! Dāmas aicinām tērpties elegantās vakarkleitās vai košās kokteiļkleitās, bet kungus – uzvalkos. Dresscode – creative black tie. 

Savu ieejas karti vari iegādāties: BVEF – līdz 15.12. plkst. 10.00 – 18.30 fakultātes foajē SZF – līdz 15.12. plkst. 10.00 – 18.00 Studējošo pašpārvaldes telpā, 327.kab. JF – līdz 15.12.  plkst. 10.00 - 18.30 fakultātes gaitenī Papildus informācija – ej.uz/LU_BALLE_2017 Tiekamies!

Share