Sākot ar šodienu un līdz pat 8.februārim vidējās izglītības iestāžu audzēkņi ir laipni aicināti reģistrēties Jauno Uzņēmēju Universitātei (JUU). JUU ir Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes (LUEVF) iniciatīva, kas tika aizsākta jau iepriekšējā gadā un ir īpaši izveidota vidējās izglītības iestāžu audzēkņiem, kas interesējas par uzņēmējdarbību.

Nodarbību laikā vidusskolēniem būs iespēja klausīties lekcijas par dažādiem ar uzņēmējdarbību saistītiem jautājumiem, kā arī izzināt ar produkta izveidi un pārdošanu saistītus jautājumus no LU EVF pasniedzējiem, kā arī nozares speciālistiem, turklāt lekcijas tiks papildinātas ar daudzveidīgām praktiskām nodarbībām.

Septiņu bezmaksas nodarbību cikls tiks uzsākts 2014. gada 8. februārī un ilgs līdz 22. martam. Septiņu sestdienu laikā jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja ne tikai padziļināt zināšanas uzņēmējdarbības pamatos, bet arī iegūt vērtīgas priekšrocības, uzsākot studijas LU EVF jau šoruden.  Jauno uzņēmēju universitātes dalībnieki visu nodarbību laikā vāks punktus un sacentīsies par labākā uzņēmēja titulu. Labākais jaunais uzņēmējs balvā saņems 30% studiju maksas atlaidi pirmajam studiju gadam, divi otrās vietas ieguvēji - 20% studiju maksas atlaidi, savukārt trīs trešās vietas ieguvēji saņems 10% atlaidi pirmajam studiju gadam. Tie dalībnieki, kas cītīgi būs apmeklējuši visas nodarbības varēs saņemt 5% mācību maksas atlaidi pirmajam studiju gadam.

Vairāk informācijas par nodarbībām un pieteikšanās mājas lapā www.evf.lu.lv/skoleniem/juu/ Jautājumu gadījumā rakstiet uz e-pastu inese.lubane@lu.lv vai  zvaniet uz tālruni 67034789.

Share