Gundars Bērziņš. Foto: Toms Grīnbergs, LU Mediju un mārketinga centrs

3. jūnijā ir noslēdzies Latvijas Universitātes konkurss uz Ekonomikas un vadības fakultātes dekāna amata vietu. Amatam pieteicies viens pretendents - asociētais profesors Gundars Bērziņš.

Asoc. prof. Gundars Bērziņš strādā Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē kopš 2001. gada - lasa studentiem lekcijas, ir bijis fakultātes dekāna palīgs starptautiskos jautājumos, no 2003. līdz 2008. gadam bijis fakultātes izpilddirektors, Finanšu un uzskaites departamenta direktors no 2008. līdz 2011. gadam. Kopš 2011. gada Gundars Bērziņš ir LU kanclera amatā.  2013. gadā G.Bērziņš ieguvis doktora zinātnisko grādu vadībzinātnē (Dr. sc. admin.). Ar nozīmīgākajām dekāna amata pretendenta publikācijām iespējams iepazīties šeit: Dekāna amata pretendenta G.Bērziņa CV Dekāna amata pretendents G.Bērziņš savā vadības programmā 2016.-2020. gadam paredz, ka četru gadu laikā fakultātei jākļūst par nacionāla un Baltijas reģiona mēroga autoritāti ekonomikas, vadībzinātnes un uzņēmējdarbības studijās, kā arī pētniecībā; jāspēj piedāvāt studentiem konkurētspējīgas studiju programmas ar darba tirgum atbilstošu un studentiem pievilcīgu saturu. Dekāna pienākums ir aktīvi un kopā ar EVF kolektīvu realizēt EVF attīstības pamatnostādnēs izvirzītos mērķus, vīziju, kā arī LU pētniecības programmā un LU rektora rīkojumā izvirzītos uzdevumus. Ar dekāna amata pretendenta vadības programmu iespējams iepazīties šeit: Dekāna amata pretendenta G.Bērziņa vadības programma 2016.-2020. gadam Dekāna amata pretendents Gundars Bērziņš aicina visus interesentus uz diskusiju 2016. gada 9. jūnijā plkst. 16.00, LU EVF, Aspazijas bulvārī 5, 324. auditorijā!
Vēlēšanas dekāna amatā notiks LU Ekonomikas un vadības fakultātes Domes sēdē 2016. gada 14. jūnijā plkst. 13.00, LU EVF, Aspazijas bulvārī 5, 324. auditorijā. DOMES SĒDĒ LAIPNI AICINĀTI PIEDALĪTIES VISI INTERESENTI!

Share