Ceturtdien, 12. decembrī plkst. 11:00 – 13.00, Latvijas Universitātes Mazajā aulā (Raiņa bulvārī 19) studenti un pasniedzēji ir laipni aicināti uz Latvijas ekonomiskās attīstības 2013. gada monitoringa rezultātu apspriešanu, kur identificēto problēmu risinājumi tiks apspriesti kopā ar nozaru ekspertiem, valsts un nevalstiskā sektora pārstāvjiem.

Ekonomistu Apvienība 2010, sadarbībā ar dažādu jomu ekspertiem, ir veikusi Latvijas ekonomiskās attīstības 2013. gada monitoringu, analizējot valstī pieņemto lēmumu atbilstību Latvijas ilgstspējīgai attīstībai. Pasākumā tiks salīdzināti triju Baltijas valstu ekonomisko situāciju raksturojošie kvantitatīvie rādītāji, analizēts šogad valstī paveiktais, lai uzlabotu situāciju darba tirgū, investīciju piesaitē, uzņēmējdarbības veicināšanā, kā arī nodrošinātu makroekonomisko stabilitāti. Ekspertu uzmanības lokā bijuši tādi sabiedrības attīstībai svarīgi jautājumi kā demogrāfiskā situācija, augstākās izglītības kvalitāte, uzticēšanās valsts varai un tiesiskajai sistēmai. Ar monitoringa rezultātiem klātesošos iepazīstinās ekonomisti Ojārs Kehris, Mārtiņš Bondars, Juris Cebulis, Edmunds Krastiņš, politologs Filips Rajevskis un tieslietu eksperts Lauris Liepa. Mūsdienu ekonomiskās attīstības praktiskais kurss 2 stundu garumā! Nenokavē un piesakies – ea2010@ekonomisti.lv   Informāciju sagatavoja:
Ekonomistu apvienība 2010
Olga Kučmasova
Tālr. 29255021
e-pasts: ea2010@ekonomisti.lv Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts. www.sif.lv | www.eeagrants.lv |  www.eeagrants.org  

Share