Piektdien, 28. martā, Ekonomikas un vadības fakultātē Atvēro durvju dienu ietvaros pulcējās vidusskolēni no visas Latvijas, lai tuvāk iepazītos ar studiju iespējām fakultātē.

Atvērto durvju dienu ar uzrunu dalībniekiem uzsāka LU EVF dekāne Inta Brūna, novēlot skolēniem apdomīgi izdarīt savu izvēli, izskatīt visas piedāvātās studiju programmas un veiksmi turpināt.
Atvērto durvju dienā topošie studenti tikās gan ar fakultātes programmu direktoriem, gan pasniedzējiem un studentiem. Ikviens interesents varēja saņemt atbildes uz visiem sev interesējošiem jautājumiem par studiju procesu - sākot ar uzņemšanas noteikumiem līdz pat diploma iegūšanai. Tāpat studētgribētāji varēja iepazīties ar iespējām doties apmaiņas studijās un ārzemju praksēs studiju laikā.
Noslēgumā LU EVF studentu pašpārvaldes studenti vadīja ekskursiju pa fakultāti, apmeklējot bibliotēku, Biznesa Inkubatoru un citas studentu iecienītas telpas un vietas. Atvēro durvju dienu dalībnieki noslēdza ar neformālām sarunām par studentu dzīvi studentu pašpārvaldes telpās.
Ceram, tikties ar Atvērto durvju dienas dalībniekiem jau rudenī, tikai tad jau studentu statusā!

Share